arrow_drop_up arrow_drop_down
Haren pakt uit!


Aanmelding hulpsint

Meld je aan om ieder kind een mooie Pakjesavond te bezorgen!

Pakjesavond is over:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

              Het is op dit moment niet meer mogelijk           om je aan te melden als hulpsint!

Help jij ons kinderen blij te maken?

Ieder kind moet kunnen geloven in Sinterklaas. Ook kinderen die opgroeien in armoede. Haren pakt uit! zet zich in voor deze groep kinderen in de voormalige gemeente Haren (Haren, Onnen, Glimmen, Noordlaren).


Voor Harenaren, door Harenaren

Door gezinnen met schoolgaande kinderen, die geloven in Sinterklaas, te matchen aan hulpsinterklazen uit dezelfde regio zorgen we er voor dat ieder kind de betovering van Pakjesavond kan ervaren én de volgende dag op school vol trots kan vertellen over de cadeautjes die het heeft gekregen.


Hoe kan jij helpen?

We zijn op zoek naar hulpsinterklazen die een gezin willen adopteren en voor de kinderen een pakket samen willen stellen met cadeaus en lekkernijen voor Pakjesavond. Het maakt daarbij niet uit of de hulpsinterklazen bestaan uit een gezin, klas, sportteam of vriendengroep. Geen zin om zelf een pakket samen te stellen? Doneer dan een cadeaubon aan Haren pakt uit!, dan zorgen wij dat er een kind blij gemaakt wordt met een presentje.


Spelregels

Om de Sinterklaasactie in goede banen te leiden hebben we algemene spelregels opgesteld.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Meld je aan als hulpsint (via de knop in de menubalk)!

2. Geef aan voor hoeveel kinderen binnen een gezin je een cadeau wilt kopen (ongeveer EUR 15,00 per kind).

3. Op basis van jouw voorkeur matchen we je aan een hulpgezin. En ontvang je (anonieme) informatie over de kinderen en hun wensen.

4. Je levert een zak van Sinterklaas met cadeaus en lekkernijen aan bij Haren pakt uit! Je mag hierbij een tekening of brief voor het hulpgezin toevoegen.

5. Wij zorgen ervoor dat het pakket bij het betreffende gezin terecht komt, zodat ieder kind kan genieten van een onvergetelijke Sinterklaasavond!

Je kunt je aanmelden tot:

21-11-2020
12:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden