arrow_drop_up arrow_drop_down
Pakjesavond voor alle kinderen in Groningen!
30 oktober 2020 

Pakjesavond voor alle kinderen in Groningen!

Vorige week hebben we Haren Pakt Uit! uitgebreid naar de gehele gemeente Groningen om zo nog meer kinderen en hun ouders te kunnen helpen. We koppelen een gezin – anoniem- aan een ‘Hulpsint, die een cadeaupakket voor hen samen stelt. Zo kunnen kinderen die opgroeien onder de armoedegrens ook Pakjesavond vieren.

Hulpsinten

Sinds de start krijgen we veel berichten van mensen die zich willen aanmelden als hulpsint of mensen die een cadeaubon willen doneren. Dank jullie wel daarvoor! Ontzettend mooi om te zien hoeveel mensen zich in willen zetten voor andere mensen, die ze niet kennen. Zonder jullie zouden we dit hele initiatief geen vorm kunnen geven.

Vanwege de vele aanmeldingen van al deze weldoeners, hebben we op dit moment besloten om de aanmeldingen voor ‘Hulpsinten’ tijdelijk stop te zetten. We willen zoveel mogelijk matches kunnen maken en niemand teleurstellen, ook Hulpsinten niet.

De eerste matches

De eerste koppelingen tussen Hulpgezinnen en Hulpsinten zijn inmiddels gemaakt. Deze mensen worden de komende dagen via de mail op de hoogte gesteld. Deze matches zijn volledig anoniem. Je persoonsgegevens worden niet gedeeld met Hulpsinten, en we matchen dan ook geen gezinnen aan weldoeners van dezelfde school. Dit om er voor te zorgen dat er op geen enkele wijze uit de gezinssamenstelling valt te herleiden welk gezin wel wat ondersteuning kan gebruiken.

Aanmelden

We kunnen nog ontzettend veel kinderen en hun ouders blij maken. Dus ben jij woonachtig in de gemeente Groningen? En ben je niet in staat om jouw kind(eren) een mooie Pakjesavond te bezorgen? Je kunt je gezin nog tot 21 november aanmelden om een cadeaupakket te ontvangen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen