Over onsOver ons

Ieder kind heeft het recht heeft om de magie van Pakjesavond te beleven 

We zijn ons bewust van het feit dat we in een bevoorrechte positie onze kinderen op kunnen laten groeien. Een recht wat ieder kind zou moeten hebben! Maar uit ervaring weten we dat er veel kinderen in armoede opgroeien en hoeveel pijn het hen doet dat Sinterklaas ieder jaar weer geen cadeautje meeneemt.

Tijdens de corona-crisis zijn veel ouders hun baan of opdracht kwijt geraakt. Het eventuele spaargeld is al aangesproken en er is geen geld meer voor Pakjesavond of zelfs maar iets lekkers in de schoen. De Gemeente krijgt vele duizenden aanvragen voor financiële ondersteuning of schuldhulpverlening binnen en scholen zien de (subtiele) signalen van armoede bij kinderen. Haren pakt uit! zet zich in om het Sinterklaasfeest voor ieder kind een feest te laten zijn en zorgen even achter zich te laten.

Foto Stephanie

Stephanie Overbosch

Mijn naam is Stephanie Overbosch en ik ben moeder van Eva (6) en Tobias (3). Elk jaar leef ik met mijn kinderen enorm toe naar de aankomst van Sinterklaas in Nederland.

Pakjesavond is écht een hoogtepunt in het jaar voor mijn kinderen. Ik gun dit elk kind. Daarom is mijn doel om zoveel mogelijk kinderen in Haren, die het financieel moeilijk hebben, een mooi Sinterklaasfeest te geven.

.  Ik zal me hier volledig aan toewijden en proberen een glimlach op de gezichten van ouders en kinderen te toveren. 

Danielle de Klerk

Danielle de Klerk

Mijn naam is Danielle de Klerk en ik ben moeder van Fabian (6). Ieder jaar ervaar ik hoe de magie van Sinterklaas het leven van mijn zoontje betovert en daar ben ik erg dankbaar voor.

Deze verwondering en het plezier gun ik alle kinderen. Met passie zet ik me dan ook in om op Pakjesavond zo veel mogelijk kinderen in Haren blij te kunnen maken met de belevenis van het Sinterklaasfeest en uiteraard een mooi cadeau.

Ik geniet als ik zie hoe betrokken en welwillend mensen zijn om gezinnen te helpen die het financieel niet makkelijk hebben. 

Veel dank gaat uit naar onze hulppieten!

Sponsor Intertoys

Intertoys 

De Brinken 22
9752 BW Haren

Logo SuperKracht

SuperKracht

Oosterweg 15

9751 PA Haren

Logo Wij Haren

Wij Haren

Raadhuisplein 10

9751 AN Haren

Logo Mikkelhorst

De Mikkelhorst

Klaverlaan 37
9753 BZ Haren

Wierda en Partners Vermogensbeheer

Wierda & Partners

Vermogensbeheer

Oostersingel 1
9401 JX Assen

Logo Ondernemend Haren

Ondernemend Haren


De ondernemersvereniging van Haren

arrow_drop_up arrow_drop_down